HP ML Proliant ml150 g6 fails

we have put together an ML150 - G6, 4GB, onboard Raid 1 , sbs 2003r2. On the first stage of configuring domain controller and active directory , after a reboot the server returns to a black screen, unable to continue. There is nothing visible on the screen. Before configuring domain, server reboots quite happily.

The goal is to install premium.but can anyone help?
LVL 1
unrealone1Asked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

ComputerTechieCommented:
0
unrealone1Author Commented:
G6 Server requires specfic memory positioning, you can't plonk the memory in any slots, read the instructions on the side of the case- has detailed image.
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Server Hardware

From novice to tech pro — start learning today.