Go Premium for a chance to win a PS4. Enter to Win

x
  • Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 1640
  • Last Modified:

Exchange 2007 reinjection fails with postini

I have an Exchange 2007 environment.
1 edge server in DMZ
1 mail server
1 CAS server

We use postini to filter incoming spam, I would now like to set up our outbound e-mail to also go through postini.  In following their documentation in setting this up reinjection still fails.
It is my understanding that a private relay needs to be in place to allow this action.
What would the best practice be for setting this up?  Do I create a new send connector pointing to postini?  Do I edit our existing outbound to the internet send connector?

Thank you for any help
0
NWSBexch
Asked:
NWSBexch
1 Solution
 
Lunda_ConstructionCommented:
Once you set up the reinjection on the Exchange Server you need to logon to Postini and add the Outbound Server IP (Firewall IP).  
0
 
NpatangCommented:
Check the link below how to setu the send and recieve connector
http://msexchangeteam.com/archive/2006/11/17/431555.aspx

Also check how to set postini on send connector
http://www.experts-exchange.com/Software/Internet_Email/Email/Anti_Spam/Products/Q_24341613.html
0
 
NWSBexchAuthor Commented:
I did do that, as per the postini documentation, upon trying to register my IP with postini that is when reinjection fails.

Thank you
0
 
SubsunCommented:
Reinjection host can have your internal relay server (it should allow postini servers to relay the reinjected messages)
0

Featured Post

New feature and membership benefit!

New feature! Upgrade and increase expert visibility of your issues with Priority Questions.

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now