Go Premium for a chance to win a PS4. Enter to Win

x
  • Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 533
  • Last Modified:

Mac Netrestore freezes at netrestore screen.

Im working with mac g5's and I have an xserve running that has the netboot service running on it.  I was adding an image to the netrestore yesterday and now it no longer works.  When I am at the client machine that I want to reimage , I hold down the "N" key to get to the netrestore screen, and thin it just freezes up at the screen or I get an error saying something along the lines of "connection failed   Invalid name or password"....    So I restarted the Netboot service,  and also restarted the server and it still freezes.  Net boot does not prompt me for a name and password so I dont know why that error message pops up. Any ideas would be appreciated.  

its a 10.4.11 server and same os on client.  
0
ForLoop5
Asked:
ForLoop5
1 Solution
 
ForLoop5Author Commented:
I figured it out.  I changed the password to the netrestore account on the server.  The .nbi set I made had the original password stored in it.   So I changed the password back and it is now allset.  
0

Featured Post

Vote for the Most Valuable Expert

It’s time to recognize experts that go above and beyond with helpful solutions and engagement on site. Choose from the top experts in the Hall of Fame or on the right rail of your favorite topic page. Look for the blue “Nominate” button on their profile to vote.

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now