SPA9000 RRAS Lost Voice

Hi Guys,

Since we changed the router for the Windows RRAS, our linksys SPA9000 PBX has lost the voice with all outbound connections. Inbound voice works fine. Call can be made and received from the outside but no voice.

I tried adding port 5060 in the RRAS routing to route the connections to the PBX, also tried to route to the 2nd interface, voice still not working.
RRAS.jpg
LVL 1
EnernetAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

EnernetAuthor Commented:
The issue was created by the DHCP server that was providing the WAN ip address of the server as the Default Gateway, using the LAN ip address fixed the issue.
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Windows Server 2008

From novice to tech pro — start learning today.