BES 5.0 Public Folders and Reconcile

I have a few quick questions regarding BES 5.0 that I am having problems with. The two items I am having problems with are Public Folders and the Reconcile feature. I enabled the hard delete reconcile and also the reconcile in the IT policies, but for some reason if I delete an email out of my outlook it will not delete it off of my handheld. I think I have the security setup correctly for BES 5.0 and Exchange 2007. The other issue I am having is connecting to the public folders. I go into the Default configuration and select email and click on edit user and select the public folders I want synced& when I go through the prompts it looks like the setting went through, but for some reason if I go back the public folders are not checked. Any help would be greatly appreciated!!
OttertailAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

tntmaxCommented:
For deleting, you have to set delete on both handheld and mailbox, this is an option on the blackberry in mail, under options. By default, it is handheld only.
0
OttertailAuthor Commented:
I have that option already turned on on the handheld and it still will not remove messages off of my handheld that i delete from outlook. Thanks for the response!
0
OttertailAuthor Commented:
I was able to get this to work... it was a permissions issue on the BES Admin account..
0
Has Powershell sent you back into the Stone Age?

If managing Active Directory using Windows Powershell® is making you feel like you stepped back in time, you are not alone.  For nearly 20 years, AD admins around the world have used one tool for day-to-day AD management: Hyena. Discover why.

tntmaxCommented:
Did it relate to the SendAs permission?
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
OttertailAuthor Commented:
nope... i already had the sendas permissions set for the account... it related to a couple settings for List contents and read properties under the user objects that I missed during the setup.
0
tntmaxCommented:
What was the answer? Can you post it before closing the question? Thanks.
0
OttertailAuthor Commented:
not a complete solution
0
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
BlackBerry

From novice to tech pro — start learning today.