Connect an Xserve Raid to Dell Poweredge 2970

I have been researching how to install an Xserve Raid on my Dell Poweredge.  I have reset the network cards on the Raid, and I am able to connect to the box via Raid admin, but the fiber connection does not come up.  I am connecting to a newly installed Intel fiber card on my Dell server.  Any insight would be greatly appriciated.
MRTSolutionsAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

ComputerTechieCommented:
Are you connectted in this manner?

http://support.apple.com/kb/HT2760?viewlocale=en_US

CT
0
MRTSolutionsAuthor Commented:
It seems like the hardware they installed to complete this was a fiber gigabit card, not a fiber channel card.  Ordered new card, waiting on that to test setup...
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Apple Hardware

From novice to tech pro — start learning today.