HP ZV5000 no startup

I have one Zv5000, when i press the power switch, the blue led lights on (shortcuts and power), the fans working, but no image in tft or in external monitor, no hard disk activity, no bios beep, dead.
On battery or ac external power is the same. anyone have solution?
the processor heat.
Best regards
tecnAsked:
Who is Participating?

Improve company productivity with a Business Account.Sign Up

x
 
JohnConnect With a Mentor Business Consultant (Owner)Commented:
See if it will boot from a bootable CD. I doubt it. If not, there is probably a motherboard problem.  You can try the following: Remove the battery, and the AC external. Press the power button for 10 seconds and release. Repeat 10 times. Replace the battery and AC and see if it starts. If not, pooched motherboard. ... Thinkpads_User
0
 
nobusConnect With a Mentor Commented:
you can also remove all extra cards, deviceas and peripherals.
remove extra ram cards
remove cd drive, and try to boot from disk; if nothing,
remove dik drive, and install cd, - try to boot from it
if still nothing : bad mobo / cpu.....
0
 
tecnAuthor Commented:
thank, i alredy test cpu, memory, etc... but are the same.
mobo off       certainly

thanks
0
Keep up with what's happening at Experts Exchange!

Sign up to receive Decoded, a new monthly digest with product updates, feature release info, continuing education opportunities, and more.

 
nobusCommented:
not sure what you mean with the above??  looks like chinese to me
0
 
JohnBusiness Consultant (Owner)Commented:
I am also not sure why tecn has not tried my suggestions to narrow down the problem.
... Thinkpads_User
0
 
tecnAuthor Commented:
Yes, i have tried yousr solutions, but the laptop doesn't sartup.
Sorry, my inglish are not good.
Thanks
0
 
JohnBusiness Consultant (Owner)Commented:
Thank you for trying (and please do not worry about your english). It looks like the motherboard has died. ... Thinkpads_User
0
 
nobusCommented:
no, but you should post info about what exactly happens when you try something, otherwise we cannot narrow the problem down
0
 
tecnAuthor Commented:
When i pressed power botton, just blue leds on panel light on, the processor heat, but no video on tft or external vga, no hard disk activity, no bios beeps.
Thinpads, i think so motherboard dead.
Thanks
0
 
nobusCommented:
agreed, it looks like a dead mobo
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.