Sonicwall SSL-VPN 200 bookmark problem

chris_thorn
chris_thorn used Ask the Experts™
on
We've setup a Sonicwall SSL-VPN 200 as the incoming portal for our extranet users.  The only resource they need to access is a sharepoint portal hosted on a Win 2008 server within the domain.  I have the ssl-vpn accessing the domain for authentication and everything seems to work correctly.  I have setup two test bookmarks one for sharepoint and the other for the default iis website.  The sharepoint loads a blank white page.  The other default iis website load perfectly without any errors.  The sharepoint site is not running ssl.  I have tried to connect both using SSO and prompt...both do not work.  Any help would be much appreciated.

Chris
Comment
Watch Question

Do more with

Expert Office
EXPERT OFFICE® is a registered trademark of EXPERTS EXCHANGE®

Commented:
Is the sharepoint site running any type of authentication?

Author

Commented:
Authentication : WIndows; I have checked Integrated Windows authentication and we're using NTLM.  Are other settings recommended?

Commented:
The authentication on the Sharepoint site is what is causing the issue. The Sonicwalls don't work with Integrated Windows Authentication for some reason yet. We have had the same issue with internal websites that use the authentication method with our SSL-VPN 2000.
Commented:
Take a look at the support forums for the sonicwalls in regards to this issue. https://forum.sonicwall.com/showthread.php?t=16538&highlight=integrated+windows+authentication

Author

Commented:
Thanks for your help.  I'll give it a go and see what happens.

Do more with

Expert Office
Submit tech questions to Ask the Experts™ at any time to receive solutions, advice, and new ideas from leading industry professionals.

Start 7-Day Free Trial