Can't get colors to go past 15-bit for a Wyse term connecting to our Vmware View environment.

khdonabergerwidener
khdonabergerwidener used Ask the Experts™
on
This is an example of our wnos.ini file:

;****************************
;                           *
;       Time Servers        *
;                           *
;****************************

Timeserver=time.server.com Timeformat="12-hour format"
TimeZone='GMT - 05:00'
ManualOverride=yes
TimeZoneName='Eastern Standard Time'


;****************************
;                           *
;     Device Security       *
;                           *
;****************************

privilege=none



;****************************
;                           *
;            VDI            *
;                           *
;****************************

VDIbroker=https://VDIbroker.com
ConnectionBroker=VDM
signon=yes
Colors=high
DesktopColorDepth=32                                    <--------------------------
domainlist=ad.environment.com
Desktop=desktopwallpaper.bmp
Resolution=1024x768


;****************************
;                           *
;            Wyse           *
;                           *
;****************************

autoload=1
ConnectionManager=hide
RapportServer=rapport.server.com
tcxlicense=xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx
Comment
Watch Question

Do more with

Expert Office
EXPERT OFFICE® is a registered trademark of EXPERTS EXCHANGE®
What model are your Wyse terminals?

Author

Commented:
V10L's, sorry.
Found this thread that resolved this issue.

http://communities.vmware.com/thread/194715

Do more with

Expert Office
Submit tech questions to Ask the Experts™ at any time to receive solutions, advice, and new ideas from leading industry professionals.

Start 7-Day Free Trial