• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 1927
  • Last Modified:

[http error 400 - request is badly formed] appears randomly in .net application

hi experts,

[http error 400 - request is badly formed]  this error occurs randomly in my web application, this error is not regular,

Please help or suggest..
img.jpg
0
Dinesh Subramanian
Asked:
Dinesh Subramanian
1 Solution
 
MrunalCommented:
Have you used sessions in your web application?
If yes, please check for session expiration.

Also handle 400 error in application.
Refer:
http://stackoverflow.com/questions/342247/can-an-asp-net-httphandler-handle-an-http-400-bad-request
0
 
Dinesh SubramanianSenior Software EngineerAuthor Commented:
mroonal:

yes, session is used in my application, but this error is occurring all the sudden and random..
i checked the link and did at per that, but still i get same king of error in few pages....
0
 
MrunalCommented:
Hi dinudany,

Have you checked these links:

http://forums.webhostautomation.com/showthread.php?t=13719
http://forum.dotnetpanel.com/forums/t/5146.aspx

Try these solutions, your problem will get solved.
Also let me know that are you using AJAX in your application or not ?
0
Get your problem seen by more experts

Be seen. Boost your question’s priority for more expert views and faster solutions

 
Dinesh SubramanianSenior Software EngineerAuthor Commented:
hi mroonal:

the solution is not explanatory, what is "HELMWEBUSERS", i don't get any thing from that...

no AJAX in not used in this application...
0
 
Rupesh PCommented:
http://www.experts-exchange.com/Software/Internet_Email/Web_Browsers/Q_21929301.html

Can you please check the link mentions a similar problem. Will it help you?
0
 
arunallimuthuCommented:
Hi,

is this happen in dfferent browsers?
0
 
Dinesh SubramanianSenior Software EngineerAuthor Commented:
rupeshIndia:

i don't get any dispute conclusion from the above link...

but i found this....
http://www.checkupdown.com/status/E400.html

here the post says the key reasons are because of client system... so i am confused..
Experts please help me... am i right or is their any thing setting problem in IIS, but i have not changed in my code nor in the IIS for last few months, all the sudden this error occurs.  Only thing what I have changed is that I have included the default redirect setting in the customer error in the web config of the application...
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

Introducing Cloud Class® training courses

Tech changes fast. You can learn faster. That’s why we’re bringing professional training courses to Experts Exchange. With a subscription, you can access all the Cloud Class® courses to expand your education, prep for certifications, and get top-notch instructions.

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now