• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 315
  • Last Modified:

New Graphics Card Installed OK But No Signal

I have installed a new PCI Graphics card (RAGE 128 VR PCI) into an HP Compaq dx2000 MT and although it appears to have been detected fine and the driver appears to be the most suitable, I get no signal from the new card. The built in card still works ok.

Please see attached device manage screen grab show both cards detected.
The service reference guide is here http://bizsupport1.austin.hp.com/bc/docs/support/SupportManual/c00068051/c00068051.pdf

My PC currently uses a built in graphics card, is this a problem?

Any suggestions on how to get the new card working?

Thank you.

rageCard.jpg
0
benners70
Asked:
benners70
  • 2
1 Solution
 
enriquecadalsoCommented:
Look in the BIOS configuration. There may be an option to switch from onboard graphic card to the PCI graphics card.
0
 
jamietonerCommented:
Do you want the card ti be the main graphics card or just trying to add multiple monitor support?
0
 
benners70Author Commented:
I'd like the new card to become the main card. I have a new monitor and need a card with a greater resolution.
0
 
jamietonerCommented:
Then enter the bios as enriquecadalso suggested and make the pci video the primary video card.
0

Featured Post

How to Use the Help Bell

Need to boost the visibility of your question for solutions? Use the Experts Exchange Help Bell to confirm priority levels and contact subject-matter experts for question attention.  Check out this how-to article for more information.

  • 2
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now