• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 1527
  • Last Modified:

RWW - SBS 2008 - Log's in fine, trying to connect to any machine, keeps asking for credentials

Hey Guys -

We have a recently deployed SBS 2008 on a Dell Poweredge 2900.  Users (including Domain Admin), can log into the Remote Web Workplace - https://remote.domain.com

Users can read email.

As soon as the user select the Connec to My Computer, they can select the machine, but it asks for the credentials again.  

The credential pop up with domain/username already listed but wont take the password.

Now if I go to the SBS 2008 Console and go to Fix My Network, it shows "A Networking componenet is not configure properly. Component ID 3.

If I select Fix that error, the users can log in, but a few minutes later it will break again.

I see this issue on http://www.smallbizserver.net/Default.aspx?tabid=53&aff=103&aft=111468&afv=topic

I have posted but want some faster feedback this is driving me and my client nuts.

Any ideas?  
0
Fluid_Imagery
Asked:
Fluid_Imagery
1 Solution
 
Syed Mutahir AliTechnology ConsultantCommented:
check if "Windows Authentication" is disabled under the RPC virtual directory in IIS.
if it is disabled, enable it ;
then check if it works,if it doesn't then restart IIS ; it should normally just work after enablin windows auth
Also, check what were the last updates installed on your SBS Server and if there are any new one's available ?
0
 
Cris HannaCommented:
At a minimum, SBS 2008 Update Rollup (UR) 3 should be installed.   Additionally I recommend that you run the SBS Best Practice Advisor (BPA) found at www.sbsbpa.com and fix EVERYTHING it finds.
0

Featured Post

New feature and membership benefit!

New feature! Upgrade and increase expert visibility of your issues with Priority Questions.

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now