[Okta Webinar] Learn how to a build a cloud-first strategyRegister Now

x
  • Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 242
  • Last Modified:

Exchange 2007 OWA not working externally - internal is fine

OWA has suddenly stopped working externally.  From offsite I can browse to https://name.name.com/owa and get the certificate error page and then continue but login page cannot be displayed.  Same URL works internally just fine. Coming in through Sonicwall seems to be correct port (443).  On Sonic log I see myself hitting the firewall - all good.  Any suggestions?
0
MNTOPSPIN
Asked:
MNTOPSPIN
  • 3
  • 2
2 Solutions
 
jtdebeerCommented:
Try different browser and see if problem persists.
0
 
MNTOPSPINAuthor Commented:
Tried Mozilla, same result - login page does not display
0
 
praveenkumare_spCommented:
check using the public ip address and see whether ur gettting the log on page
0
Efficient way to get backups off site to Azure

This user guide provides instructions on how to deploy and configure both a StoneFly Scale Out NAS Enterprise Cloud Drive virtual machine and Veeam Cloud Connect in the Microsoft Azure Cloud.

 
MNTOPSPINAuthor Commented:
I'm sorry it's been awhile and I actually solved this issue on my own.  thanks for the suggestions though.
0
 
MNTOPSPINAuthor Commented:
i've given 250pts for my lack of correspondence and your fast initial reponse.
0
 
praveenkumare_spCommented:
hey its good that u have resolved the issue

could u please share what was causing the issue
0

Featured Post

How to Use the Help Bell

Need to boost the visibility of your question for solutions? Use the Experts Exchange Help Bell to confirm priority levels and contact subject-matter experts for question attention.  Check out this how-to article for more information.

  • 3
  • 2
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now