Exchange 2007/2010 OWA unable to set away stuff

desiredforsome
desiredforsome used Ask the Experts™
on
I have exchnage 2010 which is really 2007 with just a few more options.

My issue. WHen i set my vacation auto reply on or try to i get the following message.

      The server method 'SetObject' failed.


I have tried OWA on HTTPS and HTTP same issue. any ideas?
Comment
Watch Question

Do more with

Expert Office
EXPERT OFFICE® is a registered trademark of EXPERTS EXCHANGE®
Awarded 2009
Top Expert 2010

Commented:
First thing is to check you have all the required
pre-requisites installed as per: http://technet.microsoft.com/en-us/library/bb691354.aspx

please note the different scripts for Windows 2008 R2

also have a look at this thread: http://social.technet.microsoft.com/Forums/en/exchange2010/thread/6f9beabe-34ee-4eae-9e45-3fb74a2ef82a

Author

Commented:
All prerequsites are installed. and i have already read that post and no luck on it. I made it anonomous and still no go.
Awarded 2009
Top Expert 2010

Commented:
Can you post the complete error?
Should you be charging more for IT Services?

Do you wonder if your IT business is truly profitable or if you should raise your prices? Learn how to calculate your overhead burden using our free interactive tool and use it to determine the right price for your IT services. Start calculating Now!

use the following article to enable out of office in exchange environment
http://msexchangeteam.com/archive/2006/10/06/429115.aspx
 

Author

Commented:
The complete error is "The server method 'SetObject' failed."
Awarded 2009
Top Expert 2010

Commented:
Did you double check all the pre-requisites in the link I posted in my first post?

What are the authentication methods currently set on the ECP virtual directory in the Exchange Management Console?
Awarded 2009
Top Expert 2010

Commented:
If the authentication in Exchange Management Console is current set to Form Based Authentication can you change it to:

Use one or more standard authentication methods then check:

Integrated Windows Authentication
Basic Authentication

not sure if you will need to restar IIS for this change.

Author

Commented:
Authentication changed. no go, prereqs are good. also exchane wont even install unless the are met. Im using exchange 2010 on server 2008r2

Author

Commented:
Also, if i go to the cell phone section.        The server method 'GetList' failed is the error i get

Author

Commented:
I figured it out. But im not hapy with it. I had an additional port in there for https once i removed it from iis it started working. Is there a way i can change that port and still have everything wrk?
Sorry I figured it al out. Instead of adding the port 86 to the bindings i changed the existing 443 to 86, I had to change it due to having another webserer on site with 443, that cannot be changed.

Do more with

Expert Office
Submit tech questions to Ask the Experts™ at any time to receive solutions, advice, and new ideas from leading industry professionals.

Start 7-Day Free Trial