We help IT Professionals succeed at work.
Get Started

Can run OWA on Exchange 2010

STASBiz
STASBiz asked
on
3,191 Views
Last Modified: 2012-05-08
Hello.

I built a lab for pre-deployment of Exchange 2010.

I have a 2003 environment that I want to migrate to a new server 2010.

My problem is that I am unable to run OWA on the new Exchange Server 2010.
When I try to connect, I always to a blank page with the following address.

https://localhost/owa/auth/logon.aspx?url=https://localhost/owa/&reason=0

Can someone help me somewhat corrected the situation?
Comment
Watch Question
CERTIFIED EXPERT
Author of the Year 2010
Top Expert 2010
Commented:
This problem has been solved!
Unlock 1 Answer and 5 Comments.
See Answer
Why Experts Exchange?

Experts Exchange always has the answer, or at the least points me in the correct direction! It is like having another employee that is extremely experienced.

Jim Murphy
Programmer at Smart IT Solutions

When asked, what has been your best career decision?

Deciding to stick with EE.

Mohamed Asif
Technical Department Head

Being involved with EE helped me to grow personally and professionally.

Carl Webster
CTP, Sr Infrastructure Consultant
Ask ANY Question

Connect with Certified Experts to gain insight and support on specific technology challenges including:

  • Troubleshooting
  • Research
  • Professional Opinions
Did You Know?

We've partnered with two important charities to provide clean water and computer science education to those who need it most. READ MORE