Avatar of cral
cral
 asked on

Entourage, SBS2008 Exchange 2007

Hi, i have some users that have mac with entourage 2008, connecting to the exchange server (SBS2008 with Exchange 2007). When seting up the domain administrator on entourage everything work, but when using a normal user then i has to use remote.domain.no/exchange/user@domain as the exchange server BUT the problem is that its disconnecting every 3-5 min and thats stupid, but on the adminstrator account i can use remote.domain.no on the exchange server and its working perfect. What could i do to have the normal users use remote.domain.no thats working okey?
ExchangeApple SoftwareMac OS X

Avatar of undefined
Last Comment
cral

8/22/2022 - Mon
cral

ASKER
Installed WebDAV and everything is okey, but why did the domain admin function okey without webdav?
cral

ASKER
Still problems, after 30-240 min. entourage got error that the exchange account is wrong, after 1-2 min i can press the send/receive button in entourage and everything is fine again. Any clue? All PC/Outlook clients work fine, but they also need to use mac :-(

/cral
Satya Pathak

Experts Exchange has (a) saved my job multiple times, (b) saved me hours, days, and even weeks of work, and often (c) makes me look like a superhero! This place is MAGIC!
Walt Forbes
ASKER CERTIFIED SOLUTION
cral

THIS SOLUTION ONLY AVAILABLE TO MEMBERS.
View this solution by signing up for a free trial.
Members can start a 7-Day free trial and enjoy unlimited access to the platform.
See Pricing Options
Start Free Trial
GET A PERSONALIZED SOLUTION
Ask your own question & get feedback from real experts
Find out why thousands trust the EE community with their toughest problems.