Avatar of jo2010
jo2010
Flag for United States of America asked on

Using robocopy to copy a directory with out changing file/folder metadata

I am trying to make an exact copy of a directory using robocopy. I need to be able to copy the directory without showing the date modifed as today's date.  

Syntax i am using:
robocopy z:\folderpath\folder\direcotry x:\directory\copy\ /e /R:3 /w:30
If i add /copyall i get permission errors, same if i use /copy:datsu

IF anyone has any information for performing this tasks it would be greatly appreciated.

Thanks,
J
Storage SoftwareMicrosoft DOSDigital Forensics

Avatar of undefined
Last Comment
jo2010

8/22/2022 - Mon
SOLUTION
wolfje_xp

Log in or sign up to see answer
Become an EE member today7-DAY FREE TRIAL
Members can start a 7-Day Free trial then enjoy unlimited access to the platform
Sign up - Free for 7 days
or
Learn why we charge membership fees
We get it - no one likes a content blocker. Take one extra minute and find out why we block content.
Not exactly the question you had in mind?
Sign up for an EE membership and get your own personalized solution. With an EE membership, you can ask unlimited troubleshooting, research, or opinion questions.
ask a question
ChopOMatic

Or you can get the (really slick) GUI version of RoboCopy called RichCopy (also free) that makes all these settings a snap.
ASKER CERTIFIED SOLUTION
Shift-3

Log in or sign up to see answer
Become an EE member today7-DAY FREE TRIAL
Members can start a 7-Day Free trial then enjoy unlimited access to the platform
Sign up - Free for 7 days
or
Learn why we charge membership fees
We get it - no one likes a content blocker. Take one extra minute and find out why we block content.
Not exactly the question you had in mind?
Sign up for an EE membership and get your own personalized solution. With an EE membership, you can ask unlimited troubleshooting, research, or opinion questions.
ask a question
jo2010

ASKER
Odd, I have version XP010 of robocopy. I used Shift-3's link for to download the robocopy GUI and I still have verision 10. I deleted the old robocopy and it still shows as xp010.

Thanks!
SOLUTION
Log in to continue reading
Log In
Sign up - Free for 7 days
Get an unlimited membership to EE for less than $4 a week.
Unlimited question asking, solutions, articles and more.
jo2010

ASKER
Thank you so much for the help!
Experts Exchange is like having an extremely knowledgeable team sitting and waiting for your call. Couldn't do my job half as well as I do without it!
James Murphy
jo2010

ASKER
Thanks everyone who posted. I really appreciate the help. Our DOS prompt defaults to our user directory so i just moved a copy of the new robocopy.exe there and am now running xp026 with no problems!