POP3 connetor on SBS2008 won't work

Hi Guys

I'm having some difficulties with a pop3 connector on my sbs 2008 server.
I use different pop3 connectors and they all work fine, but there's one who keeps triggering an error. Note: 1 Week ago this one worked fine as wel, but suddenly this error appeared


"An error occurred while delivering mail to 'info@xxx.be' on the SMTP server 'localhost'. The error code was 0x800ccc6f. Verify that the mailbox exists and that the Exchange receive connectors are configured properly.

The mailbox info@xxx.be exists and can send and receive e-mails without a problem. It's just the pop3 account that won't send his e-mails to this account. NOTE: configuring the pop3 in outlook works fine, so there's nothing wrong with the POP3 account.

I think there"s a problem with the mailbox on my server, but can't find what could possibly be wrong.

Anyone an idea?

thanks in advance

kind regards
techneitsolutionsAsked:
Who is Participating?

[Webinar] Streamline your web hosting managementRegister Today

x
 
techneitsolutionsConnect With a Mentor Author Commented:
hmm, pretty weird, but suddenly the connector works agai.

Don't know what happened but the issue is solved ...

thanks for the help anyway
0
 
Jamie McKillopIT ManagerCommented:
Hello,

Enable verbose logging and post the logs - http://support.microsoft.com/kb/958798

JJ
0
 
techneitsolutionsAuthor Commented:
Hi
You can find the logs in attachment

thanks in advance

kind regards
verboselog.txt
0
 
Jamie McKillopIT ManagerCommented:
If you go to SBS Console > Users and Groups > Users tab do you see the user you are having trouble with?

JJ
0
 
techneitsolutionsAuthor Commented:
yup, i see that user...
there is not an obvious difference between this user and the others

i also created this user with the sbs wizard
0
All Courses

From novice to tech pro — start learning today.