Network printers missing in Internet Explorer

Network printers are there and print fine from other applications.  One particular website when you go to print you don't see the network printers.  I tried other sites and they showed the network printers.  Went back to this one, no luck.  Tried once more and now they are there.

Any ideas what might possibly could be happening?
regosnellAsked:
Who is Participating?
 
Marc ZConnect With a Mentor Commented:
IE8, try disabling any addons.
or run Internet Explorer (No Add-ons) from the Accessories folder as a test.
0
 
johnb6767Commented:
Internal or external site?
0
 
regosnellAuthor Commented:
External site on all tests
0
The 14th Annual Expert Award Winners

The results are in! Meet the top members of our 2017 Expert Awards. Congratulations to all who qualified!

 
johnb6767Commented:
Can you post the link here please?
0
 
regosnellAuthor Commented:
Unofrutantely I cannot.  It's a legal website.
0
 
regosnellAuthor Commented:
I am just seeing if anyone has run across this before
0
 
johnb6767Commented:
No, but that might make sense, if they dont want you to print thier material, they might have disabled the print controls, which I am sure can be done in Java....

Can you Right Click on the page and copy data?

Would solidify that thought if not.....
0
 
regosnellAuthor Commented:
If it was Java of some sort, then why did it work like the fourth time I tried, that is what puzzles me
0
 
regosnellAuthor Commented:
Happening for my user when she tries to print her American Express expenses.
0
 
johnb6767Commented:
Youre right... Forgot about that part of the thread....
0
 
johnb6767Commented:
Does it work for her on another PC?

Does it work for another user on THIS pc?

0
 
regosnellAuthor Commented:
It works when she remotes in from home just fine.
I logged in wiht a local admin account and it works fine.

It's very intermittent I would say.  I've never seen this behavior before.
0
 
regosnellAuthor Commented:
Thanks, I implimented that for you my user on Wednesday, I'll keep you all posted.
0
 
regosnellAuthor Commented:
I am sure this is the answer.  The issue is my end user has been unable to provide me time to find out which add-on is causing the problem.
0
All Courses

From novice to tech pro — start learning today.