struts 1.3.9 - jsp files not showing up when deployed on jboss 5.1

hi,
I have a struts app, which on deploying to JBoss 5.1, refuses to bring up the jsp files. All the html files come up without any issues, but, the jsp files give me a blank page. I'm not sure if this is a known issue with Struts and JBoss.

Any help is appreciated.

TIA
bent27Asked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

anilallewarCommented:
JBoss 5.1 is supposed to be stricter while doing JSP compilation. Do you see any errors in the log files?
0
bent27Author Commented:
I do not see any compilation errors, if I save the file as html, it shows up, the same file as jsp, does not show up.
0
anilallewarCommented:
Just for checking, try changing the JSP location to some other folder and check out?
0
bent27Author Commented:
It was a version mismatch in a jar file.
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Java App Servers

From novice to tech pro — start learning today.