Internal Mail being sent to Junk Mail folder

System Environment
- SharePoint MOSS 2007 w/ SharePoint Services
- Exchagne 2003
- Outlook 2007

Issue
For a few weeks now some users have been receving automated emails from SharePoint for workflow tasks that need to be completed. I have been told from users that when sharepoint sends out an automated reply the recipient receive the email in their Junk Email folder in Outlook 2007. I do not want to put exceptions on the client machines, as I would like to do everything from the server side if possible.

This has not happened before and I would like to how this started and also if there is any exception I can put in so that it does not happen again.

If anymore info is needed please let me know and I will respond.

Thanks in advance.
LVL 53
Will SzymkowskiSenior Solution ArchitectAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

Rick FeeMessaging Engineer - Disaster Recovery EngineerCommented:
You can setup a GPO to set the address to be placed in Safesenders.   It is on the server side but applied to the workstations.    I have attached an example with Outlook 2003 that you can modify for Outlook 2007.

Outlook 2007 adm templates:  http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=92D8519A-E143-4AEE-8F7A-E4BBAEBA13E7&displaylang=en



GPO---Outlook-SafeSender-Import.doc
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
Will SzymkowskiSenior Solution ArchitectAuthor Commented:
Thanks for the response. I have taken a look at your document and followed all of the steps. I have been testing this and I am getting an error message when running the VBS command. I am not knowledge with VBS so could you please break it down for me?

Thanks!
0
Will SzymkowskiSenior Solution ArchitectAuthor Commented:
Thanks again for your help. VBS was on different lines. Once I put it on 2 lines it worked.

Thanks again.
0
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Microsoft SharePoint

From novice to tech pro — start learning today.