SharePoint Server 2007 using My Inbox with SSO

I have a SharePoint Server 2007 and insert the My Inbox webpart. I have got SSO installed and configured, but it is not working for the My Inbox webpart. Is there some additional setting i need to configure in order for the webpart to logon automatically?

Ictman
ictmanAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

prdeshpandeCommented:
you need to add the exchange IP
0
prdeshpandeCommented:
add the Mail server address by going to modify shared webpart
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
ictmanAuthor Commented:
In the Webpart i have specified the OWA address and the mailbox.
0
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Microsoft SharePoint

From novice to tech pro — start learning today.