Network Browser not showing comments field

windows 2003 r2 standard dc servers sp2
after my last restart of both dc's I have when the display the network domain it shows all the computers servers and NAS devices in the domain

The new problem is that now of the comments are showing now

Could this be because I turned on the computer browser service on my Vista and Win 7 computers?
they have IsDomainMaster set to false

The latest windows ie exporer 6 update was also applied ??????


My Win 7 and vista have a different issue that is in another post
I turned on the computer brower becasue of another issue in viista and win 7

When I issue a NET VIEW the remarks column displays nothing

On my XP Pro it has the same issue

A NET VIEW on vista and win 7 it shows to remarks

I am wondering if having the computer browser servie on  on vista and win 7 is the cause ot this

Any ideas
InserachofAsked:
Who is Participating?
 
sfossupportConnect With a Mentor Commented:
It sounds like there is an issue with your master browser. Run browstat to check master browser and status

http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc738640%28WS.10%29.aspx

The other issue may be related to dns. How are you handling dns and how are clients registering there host names ? Are you running a wins server ?
0
 
InserachofAuthor Commented:
Thanks for the info

I ran browstat status  here is the results

Status for domain OUR on transport \Device\NetBT_Tcpip_{0B45F591-576B-44B4-8D7C-9685A43453AA}
    Browsing is active on domain.
    Master browser name is: TGCS002
        Master browser is running build 3790
    3 backup servers retrieved from master TGCS002
        \\TGCS002
        \\TGCS001
        \\TGKW002
    There are 8 servers in domain OUR on transport \Device\NetBT_Tcpip_{0B45F591-576B-44B4-8D7C-9685A43453AA}
    There are 1 domains in domain OUR on transport \Device\NetBT_Tcpip_{0B45F591-576B-44B4-8D7C-9685A43453AA}


TGCS001 and TGCS002 are my DC
TGKW002 is my Vista laptop with brower service on
My Win 7 pc is under contruction new mother borad from dell on the way thats why it is not showing up

I then was able to see the remarks very stange did the browstat status wait up something maybe?

Part II

Yes I run WINS server on both my DC

I use DHCP to assing the ip addresses on all my computers

I have it selected to register dns

need more info let me know
0
All Courses

From novice to tech pro — start learning today.