• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 542
  • Last Modified:

OWA 2007 first paragraph font different then the rest of the message

I have a couple of users experiencing this problem.   If the font size in OWA is set for example to 10, when they reply to an email it initially does not assign a font to the first paragraph.  The default font appears in the font toolbar when they begin typing the second paragraph.  So when the recipient receives the message, the first paragraph font doesn't match the font in the other paragraphs.  

Their default IE 8 font is Times New Roman and they cannot set the font size, while their default OWA font is Tahoma size 10.
The only information I have been able to find about this is in this link from Microsoft.  However, since they already had different fonts in IE and OWA, it doesn't apply to us.
Any ideas??
1 Solution
make sure the signature is not impacting this nor any email rules/formatting.
mtkaiserAuthor Commented:
I figured it out.  The computers that were experiencing the problem did not have the S/MIME control installed.  Once they installed it, the problem was fixed.

Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

The new generation of project management tools

With monday.com’s project management tool, you can see what everyone on your team is working in a single glance. Its intuitive dashboards are customizable, so you can create systems that work for you.

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now