Vista - Windows mail 0x800CCC0E error

Have a computer with Vista using Windows mail--- suddenly getting 0x800CCC0E Error.  Only sending emails.  Account received emails fine.  I tried upgading to Windows live and uninstalling Micro Trend.  Still same error...  I tried to create another account, still same error.  What free mail software could I try that could import contacts and folders in Windows Mail?  Or any other suggestions would be helpful.  Thanks!  
EliteDeskAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

DanielSVCommented:
Try disabling your firewall(s) (Windows firewall, and/or third-party firewall), and see if it helps. If that works, all you need to do is to configure the firewall correctly.
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
EliteDeskAuthor Commented:
Changing port to 587 worked!  Thanks
0
nobusCommented:
tx for the feedback !
0
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Windows Vista

From novice to tech pro — start learning today.