exchange 2010 cannot create new mailbox, existing users arent displayed

hi all, as in my screen below

i used move request to move mailboxes from 2003 to 2010 across forests

when i search for my existing users to add a mailbox

i get the old forest name with a dollar sign with the organisational unit as my new domain/users

i opened ADUC and all the users are there

how come exchange cant find them and is giving my old domain instead?

THanks
new-mailbox.PNG
LVL 1
awilderbeastAsked:
Who is Participating?

[Product update] Infrastructure Analysis Tool is now available with Business Accounts.Learn More

x
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

Kruger_monkeyCommented:
Sounds  a bit like your shcema may be corrupt/damaged/not installed correctly.


See if the following tool is of any use.

http://searchexchange.techtarget.com/tip/0,289483,sid43_gci1130159,00.html
0
awilderbeastAuthor Commented:
i dont have co existance, the 2003 server is gone now

i just moved the accounts using move-request powershell command

and now i cant create anymore

i run the schema test everything came back ok!
0
Simplify Active Directory Administration

Administration of Active Directory does not have to be hard.  Too often what should be a simple task is made more difficult than it needs to be.The solution?  Hyena from SystemTools Software.  With ease-of-use as well as powerful importing and bulk updating capabilities.

awilderbeastAuthor Commented:
how do i test to see if there is any 2003 reminants on the 2010 server

there shouldnt be any but there is, the only thing i did was move-request, there was no other contact between the servers
0
awilderbeastAuthor Commented:
anyone?
0
awilderbeastAuthor Commented:
any help? it still happens now after a week and a bit of replication

how can i remove all reminants of the old domain for the exchange and active directory servers, or where can i search for reminants?

Thanks
0
awilderbeastAuthor Commented:
found the answer to this today by accident!

i had a forest trust set up which i didn tknow about, i removed the forest trust and the old domain is now gone, and i couldnt add new users becuase they all ready had mailboxes... DUH!
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Exchange

From novice to tech pro — start learning today.