Cannot Install Crystal Reports for Eclipse v2.0 on Mac OSX

I've tried to install the Crystal Reports plug-in to my Eclipse environment without any success.  No matter what I try, I get the same error message:

"Cannot complete the install because one or more required items could not be found.
  Missing requirement: 1271104370856 0.0.0.1271104370856 requires 'com.businessobjects.crystalreports.integration.eclipse.feature.feature.group [2.0.6.r916]' but it could not be found"

To the best of my knowledge, I've installed all the correct pre-requisites listed on the SAP website.  I've tried every search I can think of and have found nothing that helps.

I've attached a screenshot of what my screen looks like.

I'm at my wits end...please help!
Screen-shot-2010-04-12-at-4.42.5.png
spncrgrAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

mlmccCommented:
Are you trying to install the runtimes on the MAC?
Only the runtimes are supported.  

Supported platforms
http://www.sdn.sap.com/irj/boc/go/portal/prtroot/docs/library/uuid/20c69834-cfc4-2b10-da81-960222254295?QuickLink=index&overridelayout=true

mlmcc
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
spncrgrAuthor Commented:
hmmm...I know I looked at that document, but I completely overlooked that section :)

As an experiment, I installed the all-in-one package on my PC and then copied the Crystal Reports-related files from the 'features' and 'plugins' folders into the corresponding folders on a mac (a different Mac).  Suprisingly, it seemed to work.  I was able to successfully create and design a few reports from a db on MS SQL Server 2005.

However, when I went to update the Crystal Reports plug-in on the Mac, I got the same error :(

So, I understand the "official" answer that design-time on Mac OS X is not supported, but speaking hypothetically, could you speculate as to a reason for the error?

On a separate note, I noticed that the 'Enterprise Repository' View is not available (on my Mac nor my PC); so any speculation there would be appreciated as well.

Thanks so much for the help!

spncrgr
0
mlmccCommented:
I don't know of any answer to the problem.  

Are you installing in a "Windows" partition on the Mac or trying to run it under Mac OS?

mlmcc
0
Get your problem seen by more experts

Be seen. Boost your question’s priority for more expert views and faster solutions

spncrgrAuthor Commented:
Nope. No partition, just running it under Mac OS.
0
mlmccCommented:
I don't think Crystal has any plans to make the designer work under MAC or *Nix

mlmcc
0
spncrgrAuthor Commented:
yeah, that'd be a real tragedy, wouldn't it? ;)

Thanks for your time/!
0
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Editors IDEs

From novice to tech pro — start learning today.

Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.