OWA gives Internet Explorer cannot display the webpage

Hi

I am having Exchange 2007 on Windows 2003 SP2 x64 and i am trying to access the OWA while i am always having Internet Explorer cannot display the webpage from the server and from outside.
can someone help me to troubleshoot this issue to fix it

Regards
nadermikAsked:
Who is Participating?
 
dexITConnect With a Mentor Commented:
Hi nadermik,

With the above mentioned, have you reviewed your IIS configuration? here is a resource to guide in steps how to configured OWA, you may have missed a step.

http://www.trainsignaltraining.com/outlook-web-access-on-exchange-server-2007/2007-12-04/
0
 
conradjonesCommented:
have you opened the ports on the firewall and nat configured to point at your exchange server
0
 
nadermikAuthor Commented:
Hi

I reviewed the bove steps but still facing the same problem, can some one help me further
0
 
akjainCommented:
Try the following

Go to Control Panel -> Internet Options -> Advanced, Scroll down the list until you find "security settings,"  - Uncheck the following check-boxes:
  1. check for publisher's certificate revocations
  2.      check for server certificate revocations
  3.      enable integrated Windows authentication
(the above option may be a bit differently named for your version of OS)

Restart IE and try to open OWA, let me know if it helps.
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.