nstalling Adobe Flash 10 msi via GPO fails with no error message

Help!!! Installing Adobe Flash 10 msi via GPO fails with no error message
I downloaded the MSI from Adobe web site after registering
Created the GPO and linked it to the appropriate OU
The program is successfully published on the user’s PC but when starting the installation, it hangs without any error messages
LCDawitAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

LCDawitAuthor Commented:
This issue has now been resolved, apologies for my hasty request. In actual fact the installation was not in hang, it was slow due to slow ADSL connection issue
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Web Graphics Software

From novice to tech pro — start learning today.

Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.