SBS 2003 will not authenticate active sync user

I've setup the MSactivesync, OMA and and exchange-oma properties as prescribed (MS) and unchecked SSL for now. security log shows an erry 528, unknown user or bad password
pcnfAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

Alan HardistyCo-OwnerCommented:
Please have a read through my Exchange 2003 / Activesync article which should get your problems ironed out fairly quickly:
http://www.experts-exchange.com/articles/Software/Server_Software/Email_Servers/Exchange/Exchange-2003-Activesync-Connection-Problems-FAQ.html
If you find the article helpful, please vote for it.
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
SBS

From novice to tech pro — start learning today.

Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.