Cisco SA-VAM not supported in 7200 series 12.4(24)T

We have a Cisco 7206 NPE-225 with a SA-VAM card.  This card worked great under IOS version 12.4(24c), but after updating to 12.4(24)T the card is now shown as unknown.  Below is the "show diag".  Cisco's site shows that this card is supported in this version.  The bootstrap version is 12.3(26).

We moved from the 12.4(24c) version because OER was broken.  In the new version 12.4(24)T VAM is broken.  Anyone have any recommendations on their experience in tracking down a solid IOS version?

Slot 3:
        Unknown (type 650) Port adapter
        Port adapter is disabled deactivated powered off
        Port adapter insertion time unknown
        EEPROM contents at hardware discovery:
        Hardware Revision        : 1.0
        PCB Serial Number        : 27361041
        Part Number              : 73-5953-05
        Board Revision           : A0
        RMA Test History         : 00
        RMA Number               : 0-0-0-0
        RMA History              : 00
        Deviation Number         : 0-0
        Product (FRU) Number     : SA-VAM
        Top Assy. Part Number    : 800-10496-05
        CLEI Code                : CN9ISV0AAA
        EEPROM format version 4
        EEPROM contents (hex):
LVL 8
Brain2000Asked:
Who is Participating?

[Product update] Infrastructure Analysis Tool is now available with Business Accounts.Learn More

x
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

Brain2000Author Commented:
VAM cards are not recognized
-------------------------------------
c7200-advipservicesk9.124-24.T.bin
c7200-advipservicesk9.124-24.T1.bin


OER broken, won't gather flows
-------------------------------------
c7200-jk9o3s-mz.124-25c.bin


Many alignment errors.
-------------------------------------
c7200-adventerprisek9.124-15.T4.bin


This image seems to work with everything
-------------------------------------
c7200-adventerprisek9.124-15.T9.bin


I'm sure IOS 124(15)T9 has its own caveats, but at least it is working.  It is scary just how many Cisco images fall short in one area or another.  And because I'm not officially certified with Cisco, their TAC won't talk to me.
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Routers

From novice to tech pro — start learning today.