Can't Send Emails from BES Account after Exchange Updates

Hey Everyone -

After a large group of Windows Updates (64 updates) including a few updates for Exchange Server 2003, I noticed that the single user on the BES cannot send from his BES account on his Blackberry. I have SBS 2003, Exchange Server 2003, BES Express ver. 4.1.4

Here's Exchange Server Udpates Installed:

Exchange Server 2003 Security Update for Exchange Server 2003 Service Pack 2 (KB931832) - Non-cluster
Exchange Server 2003 Security Update for Exchange Server 2003 Service Pack 2 (KB959897) - Non-cluster  
Exchange Server 2003 Security Update for Exchange Server 2003 Service Pack 2 (KB950159) - Non-cluster    
Exchange Server 2003 Update for Exchange Server 2003 Service Pack 2 (KB924334) - Non-cluster    
Exchange Server 2003 Update for Exchange Server 2003 Service Pack 2 (KB926666)  

Im Getting the Following Errors in the Event Viewer:

Event ID: 20472 - {user@domain.com} Send() failed: ERR_SUBMIT_MAIL, Tag=16089
Event ID: 20265 - {user@domain.com} MAPIMailbox::Send(ppMAPIMessage) - SubmitMessage (0x80070005) failed
Event ID: 20000 - BIPPaClient::Connect: Error calling host "localhost" [127.0.0.1] (10061)

Im not sure if all of these events occured at the same time (think that ID 20000 was always around),  however, I hope this sheds light. The setup I had before had worked great for almost a year!
tecpubAsked:
Who is Participating?

[Product update] Infrastructure Analysis Tool is now available with Business Accounts.Learn More

x
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

Shreedhar EtteCommented:
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
BusbarSolutions ArchitectCommented:
I gues that this is pemmission issue, can you re-apply permissions required for the BES account on that user, restart the information store and try again.
0
tecpubAuthor Commented:
I've already re-applied the "Send As" permission but with no luck. Are you saying that I should also restart the Exchange Info Store as well?
0
Shreedhar EtteCommented:
Yes do that
0
tecpubAuthor Commented:
I really appreciate the help. I feel that I could have searched however for the answer as it was already a solution in Expert's Exchange that I was forwarded to. However, shreedhar pointed me to it!
0
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Exchange

From novice to tech pro — start learning today.