SCE 2007 SP1 will not recognize functional SQL2005 SP3 SSRS Instance

I have been fighting with this install all week.  Below is what I have done (or not).

SQL 2005 SP3 installed with functional SSRS
Installed new instance of SSRS called SCE.  Functinal.  Can access from http://localhost and FQDM.  Has own sites and db's
Pre req's on install of SCE 2007 SP1all pass.
When I get to the option to select the SSRS instance, I can see my instance.  I select it and click next.  It hangs for about 5 minutes and then returns an error about it not being configured.
In SSRS config manager .. everything is green.
The site has no SSL in either IIS or SSRS config manager.
There are no errors in the Windows logs.

Does anyone have any idea's or seen this before?

Thanks

Stu
LVL 9
stu29Asked:
Who is Participating?

[Product update] Infrastructure Analysis Tool is now available with Business Accounts.Learn More

x
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

stu29Author Commented:
Not sure if I have this posted in the wrong area?  I think others have had alot of issues with getting Microsoft System Essentials up and running, but there are no posts here?  What is the best way to solicit some feed back?  Thanks for your help all.
0
Megan BrooksSQL Server ConsultantCommented:
I think there just isn't anyone here familiar with SCE 2007.

I came across this web page that seems to describe several possible causes and solutions for this problem:
http://blogs.technet.com/edwalt/archive/2007/09/06/1910098.aspx
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
stu29Author Commented:
OK .. you get the "I just save Stu a boat load of time" award!!!  I had tried everything in the link you sent apart from .. when I go tthe error .. I backed up ... deleted the log and clicked next again and VIOLA!!!  It installed fine.
So THANK YOU!!!  If I could give you more points I would :-) :-)  I honestly thought I had read every thread out there .. just goes to show a fresh pair of eyes!!  Thanks again

Stu
0
stu29Author Commented:
AWESOME!  Hopefully someone else will find this!!
0
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Microsoft Server Apps

From novice to tech pro — start learning today.