backup exec doesn't see HP Storageworks 1760

Hi people

I have an Hp Proliant ML370 G6 server. I installed a SAS controller inside it, as we ordered an HP Storageworks 1760 external drive with SAS connection. Anyway, we powered up the server and it picked up the SAS controller no problem. We installed the HP drivers for the Storageworks also, which picked up in device manager. However, when I tried adding it in Symantec Backup Exec 12.5 it wouldn't recognise see it. Apparently Symantec drivers have to be installed, so I did that using the Device Configuration wizard, but when I do that and go into device manager the tape drive has an exclamation mark. Even after a restart it doesn't make a different. Could it be the wrong drivers? Or could something in the Services be preventing the tape drive from being seen?

I've attached snapshots to help. Also, we used to have an old HP backup drive which was removed from Backup exec, however when installing new drivers Symantec still sees it as you will see in the pictures.




device-manager-with-HP-drivers.jpeg
HP-services.jpeg
Driver-information.jpeg
Installing-drivers.jpeg
Installing-drivers2.jpeg
After-installation-of-drivers.jpeg
LVL 1
YashyAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

jgpdCommented:
Install this hot fix from symantec
http://seer.entsupport.symantec.com/docs/347420.htm
Regards,
Jose
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
YashyAuthor Commented:
I appreciate, I'll try it. However, it doesn't tell me what kind of hotfix it's for? Like what the problem is that it's trying to resolve? Thanks man.
0
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Storage Software

From novice to tech pro — start learning today.

Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.