VmWare View Thin Client

I have a VMware View setup going here and everything is working when I connect to the View manager from a workstation client.

However, when I connect from a thinclient, the connection goes from Active to inactive in about a second.

Here is what I have done.
Telnet from thinclient on 443 and 80 to the manager server successfully.
RDP direct to the virtual Desktop successfully.

Like I said, all is working from the workstations, which use the same ports.

The thinclient is an HP t5145
HP website is usless and so is their support.  I have a support call into vMware but figure I would call on the experts here...

Thanks
LVL 1
lefty431Asked:
Who is Participating?

[Product update] Infrastructure Analysis Tool is now available with Business Accounts.Learn More

x
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

vmwarun - ArunCommented:
1.What version of VMware View are you using ?
2.What is the Hardware Config of the Thin Client ?
0
lefty431Author Commented:
View is 4.
The thin client is in it's standard config.  Running view 3.0 client.
0
pjwallisCommented:
In the viewmanager what are the log entries as you try to logon with the thinclient.

Could you plesase attach them here.
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
lefty431Author Commented:
this seems to be the only one related to anything from the thin client.  like I stated.  when I connect from my desktop, it  works like  a champ.  when I try to connect from the thinclient, i get nothing.. here is what was posted in the log...

Message:  Problem processing HTTP connection: javax.net.ssl.SSLException: Unrecognized SSL message, plaintext connection?
Type:  Warn
Time:  4/26/10 11:35:08 AM
Module:  PooledProcessor
Thread:  pool-1-thread-11
0
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
VMware

From novice to tech pro — start learning today.