PHPBB3 MODs installing with AutoMOD

Hi

I installed
phpBB3 3.0.7 PL1
AutoMOD 1.0.0-RC3
UMIL 1.0.2

now I want to configure/use AutoMOD to install other MODs but do not know how.
I can supply screen shots if need be, I am not a php programmer.
in the ACP I have .MODs and AutoMOD as well as
ACP  -> AutoMOD  -> AutoMOD (AutoMOD and AutoMOD Configuration)
have no clue what to do with them in order to use them to install other MODs like:
Admin_Userlist
Anti Double Post
User IP Logs.
and many others.

please give the big picture and the details to archive this task.
thx
samjAsked:
Who is Participating?

[Product update] Infrastructure Analysis Tool is now available with Business Accounts.Learn More

x
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

samjAuthor Commented:
Any idea or good links how to start.
compfixer101Commented:
http://www.bbdkp.com/viewtopic.php?f=49&t=1006#p4689
shows how to install bbdkp with automod..
just replace that mod with the ones you want in the steps.
just note that the tutuorial is based on Xampp a local based installion rather than an online one. so urls will be different
HTH
samjAuthor Commented:
The second image is different than mine. thus I do not know how to move from this step, if I ignore it, the following step evolves opening the AutoMOD tab which is missing, maybe the first step has something to do with it missing.

here is mine.
OWASP: Avoiding Hacker Tricks

Learn to build secure applications from the mindset of the hacker and avoid being exploited.

samjAuthor Commented:
compfixer101Commented:
you have to setup automod first..
 
did you foolow the instructions installing automod
samjAuthor Commented:
Yes I have, to the letter.

I am going to close this question as I think the fix maybe not attainable.

I will un install the whole board and re install and then re install AutoMOD a fresh before giving up and moving to YaBB instead of phpBB

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
PHP

From novice to tech pro — start learning today.