Debugging broken on RAD-7

I'm trying to add a new jsp page to an existing system.

I modeled the screen after a similar screen in a similar application (which I recently added with a little help from a java colleague).

Now the new screen returns no data and I can't debug it, so I am like dead in the water.

I recently debugged a screen, and debugging worked as expected, this morning in fact.

Now debugging seems totally turned off. I tried in on three different screens, and nothing . . .

Attached is a .pdf with some screen prints.


debugging-not-working.pdf
LVL 1
Alaska CowboyAsked:
Who is Participating?

[Product update] Infrastructure Analysis Tool is now available with Business Accounts.Learn More

x
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

ManishLeadCommented:
Have you tried to remove all breakpoints. Then run in debug mode.
After that create one breakpoint.
Alaska CowboyAuthor Commented:
Ok, I'll five that a try this morning. Thanks.
Alaska CowboyAuthor Commented:
karanw, did you see the Rad-7 error message I got ? (last page of attachment).
I'll re-boot and see what happens
Alaska CowboyAuthor Commented:
I think my machine was all choked up . . . it would work the first time I opened RAD, then not after that.
Tonight I got a blue screen of death and that seemed to clear things up.
btw, I figured out the original issue, had to fiddle with dates between Java / Oracle
Alaska CowboyAuthor Commented:
Karan, thanks for checking in on this. I think my machine is flaky. I have to constantly re-start the server or close down RAD and re-start.
I also got my screen completed, I had to wrestle with date fields between Oracle and Java.
When I was debugging, I would get to a point "no source found", but I couldn't figure out how to see what exactly was the problem.

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Java App Servers

From novice to tech pro — start learning today.