Outlook Web Access issue

HI,
I Installed Windows 7 Ultimate with IE8 and Office 2007 on my Laptop.
 
After this was finished and running on my network I'm not able to send Email using Outlook Web Access, I can read mails and view folders etc. I Re-installed the S/MIME control but this does not make any difference.

Would anyone have any ideas on how to resolve this issue??

By the way on the same Laptop I can use firefox and Mozilla for OWA but I would have taught it should work with IE8.
MidCompCompany OwnerAsked:
Who is Participating?
 
Alan HardistyConnect With a Mentor Co-OwnerCommented:
Have you installed KB911829 on your server?
http://support.microsoft.com/kb/911829
If you have not - please do so and hopefully that should resolve the problem.
0
 
Alan HardistyCo-OwnerCommented:
What Exchange version are you running?
Is the Exchange server up-to-date with Service Packs / Rollups?
0
 
MidCompCompany OwnerAuthor Commented:
Using Exchange 2003 updated with service packs/rollups ect
All was working fine when using Win XP PRO SP3 and IE8 and all Microsoft updates
This just happened when upgraded to Win 7 Ultimate also have all up to Microsoft updates on Laptop
0
Has Powershell sent you back into the Stone Age?

If managing Active Directory using Windows Powershell® is making you feel like you stepped back in time, you are not alone.  For nearly 20 years, AD admins around the world have used one tool for day-to-day AD management: Hyena. Discover why.

 
cyberlopez6Commented:
try adding the URL to your Trusted Sites list.
0
 
MidCompCompany OwnerAuthor Commented:
Tried this already with no joy
0
 
Alan HardistyCo-OwnerCommented:
What error(s) do you see / get if any?
0
 
MidCompCompany OwnerAuthor Commented:
Internet Explorer has stopped working try online for solution or close Program. Selected Try Online but it does nothing
0
 
Alan HardistyCo-OwnerCommented:
Have you reset IE back to factory settings by doing the following:
Start> Run> {type} inetcpl.cpl {press enter}
Click on the Advanced Tab and click on the Restore Advanced Settings and then the Reset buttons.
Close IE, reopen, run through the initial setup screens and try again.
0
 
MidCompCompany OwnerAuthor Commented:
Done this also about Three times but still not working
0
 
MidCompCompany OwnerAuthor Commented:
KB911829 not installed on Server. Will install this Update and let you know if this is sucessfull
0
 
Alan HardistyCo-OwnerCommented:
No problems - I'm here if that does not work.
0
 
MidCompCompany OwnerAuthor Commented:
Installed KB911829 that seems to have fixed the problem. Thank you for all the help given
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.