sharepoint import problem ?

Hi friends,

i have taken export data to sharepoint site.i want to import this data to another sharepoint server that time it is showing this error message please send me the solution.


[4/29/2010 6:30:56 PM]: Start Time: 4/29/2010 6:30:56 PM.
[4/29/2010 6:30:56 PM]: Progress: Initializing Import.
[4/29/2010 6:31:35 PM]: FatalError: Could not find WebTemplate PROJMULTI#75819 with LCID 1033.
   at Microsoft.SharePoint.Deployment.ImportRequirementsManager.VerifyWebTemplate(SPRequirementObject reqObj)
   at Microsoft.SharePoint.Deployment.ImportRequirementsManager.Validate(SPRequirementObject reqObj)
   at Microsoft.SharePoint.Deployment.ImportRequirementsManager.DeserializeAndValidate()
   at Microsoft.SharePoint.Deployment.SPImport.VerifyRequirements()
   at Microsoft.SharePoint.Deployment.SPImport.Run()
[4/29/2010 6:31:35 PM]: Progress: Import Completed.
[4/29/2010 6:31:35 PM]: Finish Time: 4/29/2010 6:31:35 PM.
[4/29/2010 6:31:35 PM]: Completed with 0 warnings.
[4/29/2010 6:31:35 PM]: Completed with 1 errors.
[4/29/2010 6:35:55 PM]: Start Time: 4/29/2010 6:35:55 PM.
[4/29/2010 6:35:55 PM]: Progress: Initializing Import.
[4/29/2010 6:36:32 PM]: FatalError: Could not find WebTemplate PROJMULTI#75819 with LCID 1033.
   at Microsoft.SharePoint.Deployment.ImportRequirementsManager.VerifyWebTemplate(SPRequirementObject reqObj)
   at Microsoft.SharePoint.Deployment.ImportRequirementsManager.Validate(SPRequirementObject reqObj)
   at Microsoft.SharePoint.Deployment.ImportRequirementsManager.DeserializeAndValidate()
   at Microsoft.SharePoint.Deployment.SPImport.VerifyRequirements()
   at Microsoft.SharePoint.Deployment.SPImport.Run()
[4/29/2010 6:36:33 PM]: Progress: Import Completed.
[4/29/2010 6:36:33 PM]: Finish Time: 4/29/2010 6:36:33 PM.
[4/29/2010 6:36:33 PM]: Completed with 0 warnings.
[4/29/2010 6:36:33 PM]: Completed with 1 errors.
LVL 6
ramuar1981Asked:
Who is Participating?
 
vikas413Commented:
the site template which is available on the old server is not available on new server so this error happen..

have you installed some custom templates for site or other custom stuff on older server.. if yes then you need to install it on new server as well. so that while importing it can be used once more.
0
 
ramuar1981Author Commented:
Hi vikas413,

i have taken one more site export and import it is working fine. that was succefully imported.if i import another site that is giveing the above error message.
0
 
quihongCommented:
If you are using the stdadm -o export/import command, you need to make sure that the site template matches. So when you create your site, pick the same site template as the original, then run the import command.

PROJMULT =  Project Tracking Template.

So install the Project Tracking Template first. Create the site using the project tracking template, then import your data.

0
 
ramuar1981Author Commented:
migrating site one server to another server.first we create the same environment.
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.