We help IT Professionals succeed at work.
Get Started

Exchange ActiveSync stopped working for some devices

596 Views
Last Modified: 2013-12-27
We are in the process of moving mailboxes to a new storage group on a new SAN. Things started off OK, but we have run into major problems with users who are syncing mobile devices to the server. These devices are mostly iPhones. I have tried:
-deleting the account on the phone and re-adding it
-removing Exchange attributes then reconnecting mailbox
-deleting device from mobile admin
-increase firewall timeout on HTTPS

Nothing is working so far. Please post any suggestions, if you have them.
Comment
Watch Question
Sr. Systems Engineer
CERTIFIED EXPERT
Commented:
This problem has been solved!
Unlock 1 Answer and 5 Comments.
See Answer
Why Experts Exchange?

Experts Exchange always has the answer, or at the least points me in the correct direction! It is like having another employee that is extremely experienced.

Jim Murphy
Programmer at Smart IT Solutions

When asked, what has been your best career decision?

Deciding to stick with EE.

Mohamed Asif
Technical Department Head

Being involved with EE helped me to grow personally and professionally.

Carl Webster
CTP, Sr Infrastructure Consultant
Ask ANY Question

Connect with Certified Experts to gain insight and support on specific technology challenges including:

  • Troubleshooting
  • Research
  • Professional Opinions
Did You Know?

We've partnered with two important charities to provide clean water and computer science education to those who need it most. READ MORE