We help IT Professionals succeed at work.
Get Started

Exchange 2007 relay with Hub/CAS server and Edge server in same AD site

pcguy74
pcguy74 asked
on
766 Views
Last Modified: 2013-11-30
Hello,

In our Exchange environment we have a mailbox server, Hub/CAS server and an Edge server. We recently moved our mailbox and Hub/CAS servers to the same AD site (subnet) as our Edge server is located. After the move, our recieve connector for relaying our internal devices has stopped working for only the subnet it is now located in 10.15.100.x. I added all of the IP addresses that need to send email with no luck. Any device that is located outside of the 10.15.100.x site still work. Email between the Edge and Hub is flowing without any problems. The relay is setup as option 1 on http://msexchangeteam.com/archive/2006/12/28/432013.aspx. If I setup the client to authenticate, I am able to send email, but not all of my devices support this option.  Thanks.
Comment
Watch Question
Solutions & Presales
CERTIFIED EXPERT
Commented:
This problem has been solved!
Unlock 1 Answer and 3 Comments.
See Answer
Why Experts Exchange?

Experts Exchange always has the answer, or at the least points me in the correct direction! It is like having another employee that is extremely experienced.

Jim Murphy
Programmer at Smart IT Solutions

When asked, what has been your best career decision?

Deciding to stick with EE.

Mohamed Asif
Technical Department Head

Being involved with EE helped me to grow personally and professionally.

Carl Webster
CTP, Sr Infrastructure Consultant
Ask ANY Question

Connect with Certified Experts to gain insight and support on specific technology challenges including:

  • Troubleshooting
  • Research
  • Professional Opinions
Did You Know?

We've partnered with two important charities to provide clean water and computer science education to those who need it most. READ MORE