We help IT Professionals succeed at work.
Get Started

Exchange 2010 Send-As permissions do not stay applied

jn2112
jn2112 asked
on
2,615 Views
Last Modified: 2013-05-01
I have an Exchange 2010 server, running on Windows 2008 R2. To make an email sending program work in one of my internal applications, I created an account, and then set Send-As permissions for that account on about 15 user mailboxes. This worked fine for a while, but then the Send-As permission for that account goes away on those mailboxes after some period of time and breaks the program. This error is returned:
"The server response was 550 5.7.1 Client does not have permissions to send as this sender"

If I set the permission again, it will work for a while and then disappear from the accounts. I am doing this through the management console, by going to Recipient Configuration\Mailbox

Right-click the user and choose Manage Send-As permissions. Then I click Add and choose the new account I created and click the Manage button to apply the change.  

I am not an Exchange expert by any measure, so any help would be greatly appreciated.
Comment
Watch Question
Commented:
This problem has been solved!
Unlock 1 Answer and 12 Comments.
See Answer
Why Experts Exchange?

Experts Exchange always has the answer, or at the least points me in the correct direction! It is like having another employee that is extremely experienced.

Jim Murphy
Programmer at Smart IT Solutions

When asked, what has been your best career decision?

Deciding to stick with EE.

Mohamed Asif
Technical Department Head

Being involved with EE helped me to grow personally and professionally.

Carl Webster
CTP, Sr Infrastructure Consultant
Ask ANY Question

Connect with Certified Experts to gain insight and support on specific technology challenges including:

  • Troubleshooting
  • Research
  • Professional Opinions
Did You Know?

We've partnered with two important charities to provide clean water and computer science education to those who need it most. READ MORE