troubleshooting Question

Toshiba Dynadock U port replicator loses video

Avatar of jdana
jdanaFlag for United States of America asked on
System UtilitiesDisplays / MonitorsComponents
5 Comments1 Solution826 ViewsLast Modified:
I haven't plugged my laptop into my Toshiba Dynadock U port replicator for a while.  I plugged it in recently and the "Add Hardware" notification popped up.  This was a little disconcerting because my laptop has been connected to the Dynadock hundreds of times before.  Anyway, since that time, I'm getting no video.  Here's what I've done:

Verified that the monitor is functional.  It works fine when connected directly to the laptop.
Verified that the Dynadock is non-functional with other monitors.
Installed the most recent Dynadock U drivers on my laptop (A Dell Studio 1500.)
Played with the "Extend Display" functionality a lot.  (I've extended the display and duplicated the display.  Nothing works.)
All other functionality on the Dynadock works (NIC, mouse, keyboard, audio...)

Suggestions?
Join the community to see this answer!
Join our exclusive community to see this answer & millions of others.
Unlock 1 Answer and 5 Comments.
Join the Community
Learn from the best

Network and collaborate with thousands of CTOs, CISOs, and IT Pros rooting for you and your success.

Andrew Hancock - VMware vExpert
See if this solution works for you by signing up for a 7 day free trial.
Unlock 1 Answer and 5 Comments.
Try for 7 days

”The time we save is the biggest benefit of E-E to our team. What could take multiple guys 2 hours or more each to find is accessed in around 15 minutes on Experts Exchange.

-Mike Kapnisakis, Warner Bros