BackupExec 11d tries connecting to a server that no longer exists

BobLeeSwagger
BobLeeSwagger used Ask the Experts™
on
Long story short, we had a terminal server named TS1.  We virtualized it.  Then we ended up restoring it to a physical server.  We ended up changing the host name to TS3.  

TS3 HAS the remote agent installed and backs up just fine, however the nightly backup still tries to connect to TS1, even though it does not exist, and is not available in the Source Selection.

How do I get rid of it?  How do I stop it from trying to find TS1?  Is this something that might be hidden in the registry?

Please let me know if I need to clarify anything.  Thank you.
Comment
Watch Question

Do more with

Expert Office
EXPERT OFFICE® is a registered trademark of EXPERTS EXCHANGE®
Server Administrator
Commented:
In the job set up, switch to "text", there is should list the old server name and delete it from the text file. For some reason, it stays in the text view of the job, but will not show up in the graphic view. I have had to do this several times with old servers.
Rodney BarnhardtServer Administrator

Commented:
This link provides instructions on text selections.
http://seer.entsupport.symantec.com/docs/283317.htm
 

Author

Commented:
Great!  I just found the references and deleted the TS1 items.  I want to Accept the solution and award points, but I would also like to wait until our 3AM notification when the backup job completes to be certain that the problem goes away.  Is that ok?  Thanks again!
Just remove the server from the backup job selection list.

Author

Commented:
Thank you, we have a successful, error-free backup now.

Do more with

Expert Office
Submit tech questions to Ask the Experts™ at any time to receive solutions, advice, and new ideas from leading industry professionals.

Start 7-Day Free Trial