We help IT Professionals succeed at work.
Get Started

BB Express 5.01 web interface won't load

1,764 Views
Last Modified: 2012-06-22
Folks

Pretty new to the whole BB thing so please bear with me...

I'm having a problem with our newly installed BES Express 5.01, namely with the web admin interface.

Overall everything works as expected except for one thing: the webadmin interface won't start after a reboot. I can reach it after initial install and activate various devices with success but if I restart the server for some reason the web interface will not load. All other services seem to work fine.

As far as I can tell there is nothing obvious in the system logs and all the BB services are up - yet no web interface.

I might be linked to the fact that I have installed the whole thing on an Exchange 2003 server and there might be a conflict between IIS (used for OWA) and Tomcat (BES). I plan to migrate the management interface on a different machine but in the meantime is there as way to manually start the web interface ?
Comment
Watch Question
This problem has been solved!
Unlock 1 Answer and 8 Comments.
See Answer
Why Experts Exchange?

Experts Exchange always has the answer, or at the least points me in the correct direction! It is like having another employee that is extremely experienced.

Jim Murphy
Programmer at Smart IT Solutions

When asked, what has been your best career decision?

Deciding to stick with EE.

Mohamed Asif
Technical Department Head

Being involved with EE helped me to grow personally and professionally.

Carl Webster
CTP, Sr Infrastructure Consultant
Ask ANY Question

Connect with Certified Experts to gain insight and support on specific technology challenges including:

  • Troubleshooting
  • Research
  • Professional Opinions
Did You Know?

We've partnered with two important charities to provide clean water and computer science education to those who need it most. READ MORE