Why Experts Exchange?

Experts Exchange always has the answer, or at the least points me in the correct direction! It is like having another employee that is extremely experienced.

Jim Murphy
Programmer at Smart IT Solutions

When asked, what has been your best career decision?

Deciding to stick with EE.

Mohamed Asif
Technical Department Head

Being involved with EE helped me to grow personally and professionally.

Carl Webster
CTP, Sr Infrastructure Consultant
Ask ANY Question

Connect with Certified Experts to gain insight and support on specific technology challenges including:

Troubleshooting
Research
Professional Opinions
Ask a Question
Did You Know?

We've partnered with two important charities to provide clean water and computer science education to those who need it most. READ MORE

troubleshooting Question

xcopy /I not working

Avatar of Pete
PeteFlag for United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland asked on
Windows Server 2003Windows BatchWindows Server 2008
1 Comment1 Solution907 ViewsLast Modified:
I have a very simple line in a script on XP computer.

xcopy "c:\config.xml" "C:\foldername" /I /Q /Y

This is meant to copy that file to that folder (the folder does not exisit), the /I  should confirm it is a directory as a destination and create it. The thing it is still prompting File? or Directory?, why is /I not working?

I know there are many work arounds, create folder first, echo D at beginning of line etc but I would like to kow why this doesn't work.
Thanks
ASKER CERTIFIED SOLUTION
Avatar of Lee Osborne
Lee OsborneFlag of United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland imageSenior Infrastructure Engineer

Our community of experts have been thoroughly vetted for their expertise and industry experience.

Commented:
This problem has been solved!
Unlock 1 Answer and 1 Comment.
See Answers