• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 580
  • Last Modified:

Exchange 2010 and SMTP

Good afternoon,

I am having issues with sending SMTP from an outside source.  Essentially I am trying to relay messages from an outside source to our internal Exchange 2010 server.

MS Remote Connectivity Analyzer results:
Performing Sender ID validation
  Sender ID validation performed successfully
   Test Steps
   ExRCA is attempting to find the SPF record using a DNS TEXT record query.
  ExRCA wasn't able to find the SPF record.
   Additional Details
  No records were found.

Telnet error:
554 5.7.1 This message has been blocked because the HELO/EHLO domain is invalid.

Cert details:
We only have only outside facing cert on the server.  owa.domain.com.  MX records point to mail.domain.com.  

I've changed the receive connector several times to different values.  The default connector is set to owa.domain.com.  Thinking out loud here...MX resolves to mail.domain.com and RDNS resolves to mail.domain.com.  Our cert is set for owa.domain.com.
 
 
0
jjl505
Asked:
jjl505
1 Solution
 
alro613Commented:
have you tried creating a second MX record for owa.domain.com with a smaller metric.. like metric 5
0
 
jjl505Author Commented:
Turns out it was a firewall issue.  The policy was too strict...
0
 
Glen KnightCommented:
This question has been classified as abandoned and is being closed as part of the Cleanup Program. See my comment at the end of the question for more details.
0

Featured Post

Become an Android App Developer

Ready to kick start your career in 2018? Learn how to build an Android app in January’s Course of the Month and open the door to new opportunities.

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now