Coldfusion 8 & IIS6 blank page

We are experiencing some similar problems as mentioned in http://www.experts-exchange.com/Software/Server_Software/Web_Servers/ColdFusion/Q_23639104.html however, it is not code dependent as to what's going on.

When we view the source there is absolutely nothing displayed.  I have checked with another forum that mentioned upgrading jrun 4 but our current version is already past the suggested update.

The problem is fixed temporarily after a reboot (i cannot restart the services when this happens)
ricklambersonAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

coldfusionwebdevCommented:
0
ricklambersonAuthor Commented:
The problem seems to have "taken care of itself".  Yeah, right :-)

I guess time will tell.
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Web Servers

From novice to tech pro — start learning today.