BES Transporter failing

I am in the testing phase from BES 4.1 to BES 5.02.  I have successfully installed a 502 server, Lotus Notes is up and running as well.  I have Installed Transporter on my personal PC with installed Lotus.  I have successfully set up the transporter.  When validating a single user move (me) it fails.  Below is the printout of the Console.

(08/12 16:35:46) Starting BAS call using AdminWS
(08/12 16:35:48) Test BAS call failed, BAS assignments unavailable
(08/12 16:35:48) Global validation tasks completed
(08/12 16:35:48) {} Validating user, TransId=1
(08/12 16:35:48) Notes Error: Unable to open BlackBerryprofiles.nsf on CN=notes server/OU=SERVER/O=domain
(08/12 16:35:48) {} WARNING: basConfig, BAS assignments unavailable - Unauthorized BAS user, check credentials
(08/12 16:35:48) {} ERROR: DestinationNotesState, Notes validation failed on destination
(08/12 16:35:48) {} *** User has invalid data and will not be migrated ***
(08/12 16:35:48) {} Validation failed for user, TransId=1
(08/12 16:35:48) {cwisner@domaincom} Completing job TransId=1
(08/12 16:35:48) **** START USER SUMMARY ****
(08/12 16:35:48) {}

I have found nothing on this on line or on the BB site.  I have tried a few things but nothing succeeds. I can't quite see where the issue is.  I can't tell who the Unatuhorized BAS user is...  I am a valid user on Notes.

Who is Participating?
John_DorianConnect With a Mentor Commented:
First we will want to double check you can access the destination BAS from your location and that you can log into it. That seems to be the root of the problem. Also, double check that your have proper permissions to both SQL databases.

Looks like Domino is fine, but as always ensure your ID file is located in the LocalDomainServers group. Also, do you have the ET installed on a work station or one of the servers?

ET requires the full Lotus install due to the API calls they use.
Maybe you can not use the same user to do a move of yourself.

I would use another Admin ID, and make sure that the authentification , is set correctly on the BES and on DOmino.

I would use the BESadmin ID perhaps ( or an ID in that group )

I hope this helps !

PrincessToursAuthor Commented:
Thanks SysExpert,

Also does the transporter move the mailbox file too?

Keep up with what's happening at Experts Exchange!

Sign up to receive Decoded, a new monthly digest with product updates, feature release info, continuing education opportunities, and more.

Not sure, as I have never had to use it.

Which transporter are you using exactly, and where was it downloaded  from..

PrincessToursAuthor Commented:
version 5.0.2 from the BB site...  Looks like i have another issue that may be the cause of this.  BES isn't starting on the Lotus server instance.    Need to look into that... please stand by.
PrincessToursAuthor Commented:
BES is talking to Domino and the Transporter is nearly ready to work. Need to add an .id file to BES server to get Transporter to work.
PrincessToursAuthor Commented:
This was a hit amd miss issue.  But this expert helped me narrow down the issue.
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.