Lotus Domino Returns 'Error Loading Web SSO Configuration 'Ltpatoken'' when using Internet Sites

I am getting the above error while config the SSO. Previously I was loading website using the internet site document. Now I am not using site document. I deleted the SSO document and recreated but still I am getting the error.

jobby1Asked:
Who is Participating?

[Product update] Infrastructure Analysis Tool is now available with Business Accounts.Learn More

x
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

Sjef BosmanGroupware ConsultantCommented:
I'm not familiar with the error, nor with the exact configuration.

Here some possible solution:
- http://www-01.ibm.com/support/docview.wss?uid=swg21106654
- http://www.experts-exchange.com/Q_23591046.html

General info:
- http://www-01.ibm.com/support/docview.wss?uid=swg21216978

Make sure you restart the HTTP task each time you change the configuration.
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Lotus IBM

From novice to tech pro — start learning today.